jump to navigation

.. rethinking everything again .. May 15, 2010

Posted by youppe in personal.
trackback

.

.

mana ada benda yang datang bergolek. semua kena usaha lah!! kalau semua nak cepat give up, last2 apa pun tak dapat. lepas tu mula menyalahkan orang bila benda semua tak kena. padahal awal2 orang dah kata, USAHA lah!!!!

nak semua okay, nak semua happy, nak semua benda jadi macam yang kita nak… tapi ubah sikit, usaha sikit pun tak nak!!!

.

.

.

ps.. learn to appreciate people, and people will appreciate you.

..

.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: